WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - ZVK Lommel-Wezel United  6 - 3  (3-1)

DATUM 26-09-2008  21:15

DOELPUNTEN 9’ en 12’ Verschueren (1-0 en 2-0), 14’ Corens (2-1), 18’ en 32’ Azzimani (3-1 en 4-1), 34’ 10m. Eder (5-1), 37’ Toukouki (6-1), 37’ en 38’ 10m. Merlino (6-2 en 6-3).

VERSLAG Beide ploegen namen een lange studieronde in acht. Pogingen van Gessner en Naalden stoten op de Lommelse keeper. Tussendoor belandt een Lommelse kanonskogel via doelman Maes op de kruising. Na negen minuten bereikt Azzimani Verschueren die kan binnentikken : 1-0. Na tien minuten maakt Malle al zij vijfde fout. K-Kontrol LW United voert een ingestudeerd nummertje bijna perfect uit. Enkel de laatste schakel, de bal in doel deponeren, liet het afweten. In de twaalfde minuut mist Toukouki op pas van Eder, maar een tweede poging van Toukouki wordt door de keeper afgeweerd en Verschueren benut de rebound : 2-0. Vier minuten voor rust lukt Corens in twee tijden de aansluitingstrefffer, maar nog voor de koffie kan Azzimani Lommels balverlies afstraffen en de marge opnieuw op twee brengen.

Lommel wil in de tweede periode zo snel mogelijk opnieuw aansluiting krijgen. Na drie minuten missen de bezoekers een opgelegde kans. Twee minuten later pakt Maes opnieuw uit met een redding op een bezoekend schot, later ook nog van El Badey. Na tien minuten begint de Lommelse foutenlast zwaar te wegen. Eder trapt de eerste 10-meter via de keeper op de paal. In minuut 32 neemt Azzimani een verre uitworp van Maes direct op de slof en de bal belandt in doel : 4-1. Eder mag nog twee maal een 10-meter nemen en de derde maal is het raak : 5-1. Drie minuten voor affluiten draait Toukouki mooi vrij en besluit in doel : 6-1. De Lommelse aanhang kan de vocale vaardigheden van het thuispubliek slechts matig appreciëren en ook op het veld groeit de Lommelse irritatie. De scheidsrechter beloont dat met twee gele kartons. In de slotminuten kan Merlino via twee 10-meters de eindstand op 6-3 brengen.